Liten Skärbräda Trä

Du hittar även skräbrädor i trä med ett rostfritt bleck som uppsamlare så att du praktiskt kan hacka t ex grönsaker och förvara dom i blecket och få då extraplats att hacka. En skärbräda är ett praktiskt underlag vi använder för att skära upp mat och olika livsmedel på.

Pin Pa Skarbrada

Lägg till i shoppinglistan.

Liten skärbräda trä. Produkter i koket skarbrador hitta butik kundservice till köket. En liten skärbräda i ek. Försök fundera vad som är bäst för dig och vad du vill få ut av din skärbräda.

Vi kan erbjuda våra kunder klassiska skärbrädor i trä eller plast kraftiga huggbrädor samt brödskärbrädor alla av högsta kvalitet som tål den tuffa behandling som det innebär att användas i ett professionellt kök. Det är dock rekommenderat precis som med plast att har man börjat använda en skärbräda för kött bör den vara avsedd för det och endast det. Lägg till i shoppinglistan.

Du hittar allt från tjocka massiva träblock till flexibla brickor av plast som du kan böja och en del som även kan användas som serveringsfat för mat. Det är en hygienisk yta där många av momenten inom matlagning sker. Förutom att vara hygienisk är ytan läs mer.

En skärbräda i trä kan du använda för att servera ostar bröd och t o m. Något gick fel det gick inte att registrera din e post för nyhetsbrev. Letar du efter en skärbräda.

Storlek 14x28 cm höjd 2 cm. Här finner du vårt breda och högkvalitativa sortiment av skärbrädor för användning inom café restaurang och storkök. Fukt är en fiende till trä så det är viktigt att man inte använder för mycket vatten.

Skilj gärna mellan brädorna så att du använder en till kött en annan till frukt och grönt en till bröd o s v. På ikea kan du välja bland vårt sortiment av skärbrädor som finns i olika färger material och storlekar. En skärbräda i trä är dessutom mångt mycket snyggare än plastbrädor vilket gör att de ofta också används som serveringsbrädor.

Få information inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det negativa med skärbrädor i trä är att de behöver mer omvårdnad. Klassiker i trä eller plast i vårt utbud finns en hel del att välja bland.

Hos kökets favoriter finner du ett stort sortiment av skärbrädor i trä plast och marmor stor liten rund och fyrkantig skärbräda från kända varumärken. När du vill duka fram en ostbricka med goda tillbehör passar en skärbräda i trä alldeles utmärkt. Skärbrädan har hål för upphängning på ena kortsidan.

Pin Pa Kitchen

Pin Pa Styling Lagenhet

Jatte Fin Skarbrada Fran Granit 25 15 79kr Granit Skarbrada Kok

Natur En Liten Skarbrada I Behandlat Tra Skarbradan Har Handtag Med Hal Upptill Behandlingen Gor Att Utseendet Kan Variera Nagot Fran Skaerebraet Trae Handtag

Pin Pa Inredning

Skarbrada Bjork Skarbrador Klimatshoppen Serveringsbricka Serveringsbrickor Bjorkar

Vandbar Skarbrada Virrvarr Liten Designtorget Skarbrada Bricka

Pin On For The Home

Tangier C Board Skarbrada Skarbrada Tangier Handgjord

Skarbrada Randig 1 Skarbrada

Karvsnitt Pa Skarbrador Karvsnitt Trahantverk Gor Det Sjalv Och Hantverk

Miljomarkt Skarbrada Strimla Ahlens I 2020 Skarbrada Kok Traslojd

Pin Pa The Old Man And The Sea

Pin Pa Kok

Skarbrada Bambu Bartillbehor Barshopen Com Bambu Skarbrada Lopare

Skarbrada Ek Liten Brun Hjem

81844315 Bambu Skarbrada

Skarbrada Ek Skarbrador Klimatshoppen Skarbrada Trahantverk Serveringsbricka

Vard Skarbrada Skarbrada Tra Stor


LihatTutupKomentar