Liteni Suceava Preotul Vrajitorul

Vrăjitoru a devenit celebru încă din vremea regimului dictatorial pentru practici condamnate de. Vaslui in familie de preot.

Sara Pe Deal 9 August 2013 Preotul Vrajitorul De La Liteni Acuzat Ca A Turnat La Securitate Youtube

Confruntat de un enoriaş despre care a dat note informative în anii 80 a recurs la acţiuni de violenţă rarisime.

Liteni suceava preotul vrajitorul. Ionel vrăjitoru preotul paroh al bisericii din localitatea suceveană liteni cunoscut în toată ţara pentru că deschide cartea a fost dovedit ca turnător la securitate. Preot vrajitorul liteni articole vezi toata rezulatele. De la antim la pocrov parintele vasile vasilachi.

Despre preotul ionel vrajitoru din orasul liteni judetul suceava a auzit probabil intreaga tara. Claudiu vrajitoru este preot la parohia din liteni un sat din judetul suceava. Parintele arhimandrit mitrofor dr.

Harul care nu este recunoscut însă şi de oficialii bisericii ortodoxe române fiind o practică ocultă a atras mulţimi oameni la uşa bisericii din liteni. Vasile vasilachi s a nascut in anul 1909 in satul idrici com. Enoriaşii din liteni nu prea îl vizitează dar conform acestora există destui oameni veniţi din alte părţi care aşteaptă încă de la el rezultate concrete la problemele personale oferite de preotul vrăjitoru ajuns acum la vârsta venerabilă de 70 de ani din interpretarea cărţilor sfinte.

Evident ca pentru niste servicii atat de complicate preotii din ancheta romania te iubesc nu taie chitanta. Dovedit cu acte turnător la securitate preotul ioan vrăjitoru din liteni şi a înjurat una dintre victime şi a sărit la bătaie folosindu şi crucea drept măciucă după ce unul dintre bărbaţii despre care a scris note informative mihai stăuceanu a vrut să l facă să se căiască. Fie pentru ca deschide cartea fie din cauza comportamentului violent fata de jurnalisti oridecate ori a fost.

Practici pagane la suceava. Preotul ioan vrăjitorul din liteni a devenit cunoscut în întreaga ţară încă dinainte de 1990 pentru presupusa lui capacitate de a prevesit viitorul în cărţile sfinte. Lumea vine din toata tara ca sa si afle viitorul si la loc de cinste in biserica este agatat mersul trenurilor ca sa stie fiecare cand vine si cand pleaca.

I s a dus vestea ca deschide evanghelia. Preotul horga scoate dracul pe loc la schitul calugareni preotul vrajitoru deschide cartea la liteni.

Fmw Gfbj Iscem

Local Batranii De La Caminul Care Functioneaza Pe Langa Manastirea Bogdanesti Au Nevoie De Sprijin Monitorul De Suceava Sambătă 27 August 2016

Parohiile Protoieriei Fălticeni In Sprijinul Căminului De Bătrani De La Mănăstirea Bogdănesti Doxologia

Preotul Claudiu Vrăjitoru Arata Cu Degetul Spre Epitrop Foto 2 Monitorul De Suceava Sambătă 3 Mai 2008

Cazul Inadmisibil Al Preotului Ioan Vrajitoru Din Liteni Suceava Turnator La Securitate Folosind Practici Vrajitoresti Si Violent Video Cuvantul Ortodox

Preotul Care Descopera Amantele Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Sf Nicolae Parintele Vrajitoru Youtube

Sărbătoare In Parohia Suceveană Moișa Boroaia Basilica Ro

Ratacirile Parintelui Ilarion Argatu Saccsiv Blog Ortodox

Preot Sau Ghicitoare Un Popă Din Judeţul Suceava Le Ghiceste Credinciosilor Chiar In Biserică Antena 3

Video Cum S A Imbogăţit Preotul Turnător Vrăjitoru Care Sare La Bătaie Cu Crucea Deschide Cartea Si Vede Viitorul

Preoţii Vrăjitori Ai Romaniei Povestile Oamenilor In Sutană Care Iţi Citesc Viitorul In Evanghelie Teolog E O Manipulare Pentru A I Stoarce De Bani Pe Naivi

Preot Ghiceste Pe Bani Youtube

Preotul Vrăjitoru Oamenii De Aici Sunt Buni Gospodari Dar Vorbesc Mult și Cineva Să Le Oprească Gura și Să I Trimită La Muncă știri Din Bucovina

Foto Sute De Persoane Printre Care Si Politicieni La Slujba De Izvorul Tămăduirii De La Liteni Suceavanews Ro

Parintele Argatu Despre Farmece Vraji Si Puterea Diavolului Partea 1 Din 4 Wmv Youtube

Popa Vrajitorul Mincinosul Afemeiatul Locul 2 Escrocherii Creștine Youtube

Cine Are Leac Pentru Părintele Vrăjitoru

Preotul Vrăjitoru Scandal La Usa Bisericii A Lovit Un Jurnalist Cu O Cruce Youtube


LihatTutupKomentar